Despre noi

Ideea de a infiinta SC JirmaN Engineering SRL a venit acum 5 ani, probabil din ambitia de a deveni cei mai buni in proiectarea caselor din lemn. Cu un colectiv tanar si cu partenerii nostri din tara si de peste hotare incercam sa facem fata tuturor provocarilor din domeniul constructiilor din lemn.

In timpul acestor patru ani ne-am creat prieteni, colaboratori, producatori si executanti cu care cooperam pentru realizarea constructiilor.

Unii producatori au achizitionat programele pentru proiectarea caselor din lemn, carora le multumim pentru alegerea facuta.

Programele de proiectare pe care le utilizam simplifica foarte mult munca, astfel executam proiectele la cel mai inalt nivel de detaliere. Cu ajutorul programelor de calcul efectuam breviare de calcul pentru elemente structurale. Includem in proiect (la cerere) note de calcul pentru ferme (grinzi cu zabrele), pene, grinzi, capriori, stalpi, pereti din structura (framing) conform Eurocod 5.

Efectuam traininguri si oferim suport tehnic pentru clientii care achizitioneaza programele societatii MiTek Industries Group, in dotare avem sala pentru conferinta, sala pentru training, echipamente pentru printare.

Bine dotati

Bine dotati

Bine dotati

Bine dotati

inginer proiectant specializat in constructii / case din lemn
 

Aducem multumiri D-lui Prof. Univ. Dr. Ing. Dan Savescu, directorului incubatorului de afaceri "PRO-ENERG" pentru sprijin si suport.